Mieke van Driel
Trainer en internationaal gecertificeerd Equine Assisted Coach. Studeerde aan de Hogeschool Katholieke Leergangen Tilburg en is als coach aangesloten bij het kwaliteitsregister KREAC.

WIE WE ZIJN

Jacq Devries
Beeldend kunstenaar en internationaal gecertificeerd coach. Studeerde aan de ABK-Utrecht en 'de Ateliers'. Als coach opgeleid NLP-Master, systemisch werk, oplossingsgericht coachen en EAC: coachen met de hulp van paarden ( deze opleiding is NOBCO/EMCC geaccrediteerd ). Aangesloten bij het kwaliteitsregister KREAC.

 

 

Jarenlang ervaring in zowel (jeugd)hulpverlening als het bedrijfsleven. En nog langer ervaring met paarden.
En ze zingt. Als 'frontvrouw' van een band krachtig en op een bescheiden manier in staat om leiding te nemen. Als trainer helder, inspirerend en integer.
Als coach nieuwsgierig, rustig en kundig als het gaat om inzichtelijk maken van 'blokkades'. Stelt mensen in staat om vanuit eigen kracht oplossingen te bedenken. Moedigt aan tot het maken van stappen.
Als Equine Assisted Coach schijnbaar moeiteloos in staat deze 'skills', samen met haar bewondering voor natuur, mens en dier, te combineren. Altijd met respect naar de ander. Uniek, gedreven en bekwaam. En bij de paarden op haar best.
Werkt op freelance basis.

 

 

Geïnteresseerd in kunst, cultuur, natuur, andere landen, in reizen, in dieren, in mensen en in persoonlijke groei. Als facilitator betrokken bij veranderingsprocessen. Humorvol, empathisch, origineel, eerlijk en weet, waar nodig, op een respectvolle manier te confronteren. Soms een beetje provocerend, maar altijd integer, helder en 'to the point'.
Eigenaar van THEARTOFCOACHING. Uitgebreide expertise en inzicht op het gebied van ADHD. Geeft creatieve workshops en training in persoonlijke groei met de hulp van paarden, gebruik makend van verschillende methodieken en technieken en weet deze op een efficiënte en natuurlijke manier te combineren. Coacht zowel groepen als individuen, zowel jong als wat ouder. En teams. Thema's: leiding nemen, communicatie, keuzes maken.

 

 

THEARTOFCOACHING Rozemarijntuin 23 Leiderdorp 071 751 62 19
info@theartofcoaching.nl / copyright Ⓒ THEARTOFCOACHING 2016 all rights reserved